Lentepromoties

 

Zoeken jullie in de paasvakantie de zon op? Bereid jullie huid dan voor op die plotse zonnestrakeb let enkele zonnebankbeurten of een zalige peeling en pakking. Of blijven jullie gewoon zalig thuis en kan je wel extra vitamine gebruiken om de maartse buien en aprilse grillen te trotseren? Kom jullie dan opwarmen in de sauna of genieten van een gelaatsverzorging.

Promotie zonnebank abonnementen
De zon geeft ons extra vitaminen, waaronder vitamine D3. Vitamine D3 stimuleert het immuumsysteem, verhoogt het fysieke prestatievermogen, verzwakt depressies en heeft een positieve uitwerking op het hart en de bloedsomloop. Onze zonnebank is een ideaal vervangmiddel van de zon. Het is een snelbruiner waar je maar max 12 min mag onderstaan. Laat die zongetinte huid maar komen!
1 beurt = 8 euro
10 beurten = 70 euro + 1 beurt gratis
20 beurten = 140 euro + 3 beurten gratis

Promotie Peeling en Pakking
Maak je huid lente klaar en geniet van een volledige lichaamspeeling die de dode huidcellen en bloedsomloop gaat stimuleren om zo sneller nieuwe cellen aan te maken. Daarna brengen we een pakking aan die intens gaat voeden en afslankend werkt. Ideaal om de dikke winterhuid te vernieuwen tot een frisse en leven de lentehuid.
NU 40 euro pp ipv 55 euro

Promotie Saunacenter
Kom jullie opwarmen tijdens de laatste koude dagen van deze winter en ga relaxt de lente in. Of gewoon eventjes weg van het dagelijkse leven. 2u30 genieten met z'n tweetjes in 1 van onze saunacenters met een verrassingsbord van Broodjes Twins. Een lekkere mix van voor-, hoofd-, en nagerecht in tapasvorm.
Nu 150 euro / 2p ipv 165 euro 

Acties zijn geldig van 01/03/'19 tem 30/04/'19      1jaar geldig op cadeaubon!