Lentepromoties

 

Zoeken jullie in de paasvakantie de zon op? Bereid jullie huid dan voor op die plotse zonnestralen met enkele zonnebankbeurten of een zalige peeling en pakking. Of blijven jullie gewoon zalig thuis en kan je wel extra vitaminen gebruiken om de maartse buien en aprilse grillen te trotseren? Kom jullie dan opwarmen in de sauna of genieten van een zonnebankbeurt. Speciaal in promotie voor de komende maand: 

Promotie zonnebank abonnementen
De zon geeft ons extra vitaminen, waaronder vitamine D3. Vitamine D3 stimuleert het immuunsysteem, verhoogt het fysieke prestatievermogen, verzwakt depressies en heeft een positieve uitwerking op het hart en de bloedsomloop. Door de winter is er niet elke dag zon in ons land, daarom is onze zonnebank een ideaal vervangmiddel. Het is een snelbruiner waar j e maar max 12 min mag onderstaan. Laat die zon getinte huid maar komen!
1 beurt = 8 euro
10 beurten = 70 euro + 1 beurt gratis
20 beurten = 140 euro + 3 beurten gratis

Promotie Peeling en Pakking
Maak je huid lente klaar en geniet van een volledige lichaamspeeling die de dode huidcellen en bloedsomloop gaat stimuleren om zo sneller nieuwe cellen aan te maken. Daarna brengen we een pakking aan die intens gaat voeden en afslankend werkt. Ideaal om de dikke winterhuid te vernieuwen tot een frisse en levende lentehuid.
NU 40 euro pp ipv 55 euro

Promotie Saunacenter
Kom jullie opwarmen tijdens de laatste koude dagen van deze winter en ga relaxt de lente in. Of gewoon eventjes weg van het dagelijkse leven. Deze maand kan u komen genieten met z'n 2 in 1 van onze private saunacenters voor 2u30 met een verrassingsbord van Broodjes Twins voor 2p. Een lekkere mix van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in vorm van tapas. NU 150 euro/2p ipv 165 euro

Acties zijn geldig van 15/03/'18 tem 30/04/'18      1jaar geldig op cadeaubon!